βρες οτι θελεις εδω μεσα

27.3.10

Νέα πρότυπα στον blogger

Σας άλλαξα το template όπως λέμε σας άλλαξα τα φώτα. Ελπίζω να μη με μαλώσετε, για λίγο μόνο θα χαθείτε, αλλά θεώρησα ότι είναι καιρός για αλλαγές. Εκτός της διάθεσης μου για ανανέωση όμως, φταίει και ο blogger. Έβαλε ένα νέο πρόγραμμα στον πανόπτη που σου επιτρέπει να σχεδιάσεις το δικό σου ας πούμε πρότυπο ώστε να κάνεις το blog σου να μοιάζει περισσότερο με wordpress ίσως; Ίσως. Θα το βρείτε στο draft του blogger σου και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 θέματα που το καθένα έχει ψιλο-άπειρες επιλογές γιατί σου δίνει χρώμα μονοκόμματο για το φόντο ή έτοιμα background και μετά σε αφήνει να χρωματίσεις και το κυρίως κομμάτι που γράφεις αλλά και τα sidebar.

Το απόλυτα ενδιαφέρον σημείο είναι η εντελώς διαφορετική διάταξη που σου δίνει, αφού μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δίστηλο ή τρίστηλο ή ακόμα και τετράστηλο με αρκετές εναλλαγές.


3 σχόλια:

  1. eimai kainuria st blogger k eimai k psiolasxeth!boreis na mou peis poy vrisketai to draft sto blogger???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλυκιά μου, όταν είσαι στο blog σου χωρίς να είσαι συνδεδεμένη, πάνω δεξιά σου λέει "σύνδεση". Μόλις το πατήσεις και βγεις στο πίνακα ελέγχου, πάλι πάνω δεξιά σου έχει ένα κουτάκι που πρέπει να κάνεις check και λέει: Make Blogger in Draft my default dashboard.

    αλλιώς link: http://draft.blogger.com/home

    ΑπάντησηΔιαγραφή