βρες οτι θελεις εδω μεσα

18.12.09

Βlogs of Greece

Έλεγα και εγώ αυτές τις μέρες πως μόνη μου θα μείνω στην ελληνική μπλογκόσφαιρα. Τίποτα, κανείς δε θα μιλήσει εξιδεικευμένα για ένα θέμα που να το γνωρίζει από μέσα και καλά; Tα μόνα που γνώριζα μέχρι τώρα ήταν σίγουρα τα blog μαγειρικής όπως το tasteful και το cookle αλλά τώρα που καθάρισα με τις δικές μου αναρτήσεις για το δικό μου εξιδεικευμένο blog διακόσμησης -φυσικά το Rdekko- κάθησα και έψαξα και βρήκα τα εξής για αρχή:

  • bloggertrics της Σοφίας Καράγιαλη που προφανώς γνωρίζει καλά από HTML και τα ρέστα. Μπες να δείς banners, Χριστουγεννιάτικα icons για το δικό σου blog, τρόπο να κάνεις να χιονίζει στο blog σου αφού αποκλείεται στη χώρα σου και  backgorounds επίσης Χριστουγεννιάτικα. Βρέθηκε μέσω του: Πλίνθοι και κέραμοι που είναι ένα άλλο πολύ καλό ενημερωτικό αλλά και diary blog.
  • Φυσικά αφού πιάσαμε τα τεχνολογικά blogs δε μπορώ να παραλείψω το φίλο μου στο διαδίκτυο johnpatra που πρέπει να πω πως με αγκάλιασε από το πρώτο email που του έστειλα και μπράβο για την αντίληψη του κόσμου του blogging. Πολύ ενημερωμένο blog για το blog σας αφού διαθέτει όλα όσα θέλετε να ξέρετε.
Η μόνη ένσταση που έχω εγώ προσωπικά να κάνω για τα δύο παραπάνω blog είναι πως με τόσα apps που διαθέτουν στο template τους απλώς το κάνουν λίγο βαρύ στο φόρτωμα αν δε διαθέτει κάποιος γρήγορη σύνδεση. 


  • ένα blog με θέμα την Αθήνα που δε το λες ακριβώς εξιδεικευμένο γιατί δεν πραγματεύεται μια γνώση αλλά μια κατάσταση είναι το athensville που όμως είναι πολύ ενημερωμένο, με καλή φωτογραφία, πολλά κτίρια και άλλα. Μπες.
καλά Χριστούγεννα αγαπητοί blogger-οπληκτοι!




4 σχόλια:

  1. εχω δηλωσει στο παρελθον πως λατρευω τα θεματικα ιστολογια.
    Να ξερεις οτι πας 'εκει' με διαθεση για συγκεκριμενη θεματολογια. Το yannidakis live ειναι ποικιλλης υλης ομως βασικος στοχος του ειναι ο προβληματισμος. Και αυτο προσπαθω να επιτυγχανω με καθε μου αναρτηση. Kαλες πτησεις :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το blog σου αγαπητέ συνάδελφε. Χωρίς καθυστέρηση μπήκα και το τσέκαρα ενδελεχώς. Δεν είμαι κατά της ποικίλης ύλης, το αντίθετο μάλιστα. Όλα χρειάζονται και πρώτα από όλα η ενημέρωση.Υou are correct. Προκαλώ τους αναγνώστες μου και εγώ να περάσουν και από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα, ίσως σε ενδιαφέρει να περάσεις και από εδώ όταν έχεις χρόνο:
    mammaka.com, χιούμορ και οικογένεια
    thefamilytravelguide.blogspot.com, για ταξίδια με παιδιά και
    mammasworkathome.blogspot.com, μητέρες και εργασία από το σπίτι.

    Καλές γιορτές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nαι, ναι μπήκα. Ειδικά το mammasworkathome.blogspot.com είναι υπέροχο και πολύ ανθρώπινο. Μπράβο. Άντε να μαζευτούμε και άλλοι και να κάνω ένα blogroll με όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή